Gebruiksvoorwaarden

Het onderstaande is van toepassing op www.houselink.nl. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze gebruiksvoorwaarden.

Beveiliging van betalingen

Uw betaling wordt afgehandeld door onze Payment Service Provider DocData via een beveiligde verbinding. DocData ondersteund de meest voorkomende valuta (Euro, USD, Pound Sterling) en verschillende betalingsmethoden zoals Ideal, Mastercard, Visa en PayPal.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Houselink.nl aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.

Privacy verklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Wanneer u zich echter registreert hebben wij informatie van u nodig om uw inschrijving te verwezenlijken en om met u te corresponderen. Uw gegevens worden meegestuurd met het reactieformulier naar de verhuurder wanneer u reageert op een woning.

Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt .

Verzamelde (persoons-)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij Houselink.nl of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Houselink.nl. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Houselink.nl.

Commissie

Houselink.nl brengt geen aanvullende kosten in rekening wanneer u een geschikte woning vindt via deze webpagina.

Restitutie

Houselink.nl kan vanwege de lage bedragen geen restitutie bieden.